Udruženje obrtnika Opatija, Matulji, Lovran, Mošćenička Draga

Nalazite se na: Početna
Petak, 17 Siječanj 2014 08:45

SAJAM PRODEX 2014.

Poštovani obrtnici,

u cilju predstavljanja proizvodnih mogućnosti obrtnika proizvodne struke, Obrtnička komora PGŽ planirala je nastup naših obrtnika na međunarodnom sajmu  PRODEX 2014, koji se održava u vremenu od 18. – 21. 11 2014.g. u Baselu, Švicarska.

Obratite pozornost na dopis unastavku u kojem ima više informacija s tim u vezi.

Ured Udruženja – tajnik Dušan Mušćo


Poštovani,
 
U skaldu s usvojenim programom rada za 2014. godinu Obrtnička komora PGŽ planira, jasno ovisno o financijskim mogućnostima, nastup naših obrtnika na međunarodnom sajmu metaloprerađivačke industrije PRODEX 2014., koji se u vremenu od 18. do 21.11.2014.g. održava u Baselu, Švicarska.
Cilj je predstaviti proizvodne mogućnosti naših metaloprerađivača i u izravnim kontaktima s švicarskim i drugim poduzetnicima osigurati im mogući posao za inozemne partnere.
Kako bi nastup bio što kvalitetniji pripremamo i izradu adekvatnog promidžbenog materijala, te Vas molimo da među metaloprerađivačima s Vašeg područja ispitate interes za nastup na sajmu.
U tijeku su intenzivni kontakti i s generalnim konzulatom RH u Švicarskoj i s pojedinim poduzetnicima hrvatskog porijekla iz Švicarske, koji su iskalazi spremnost pomoći u realizaciji projekta. Također su u tijeku i dogovori sa HGK-Županijskom komorom Rijeka radi zajedničkog nastupa na sajmu.
   
Predsjednik:
Boris Vukelić
 
 

Baza obrtnika

Pretraživanje

Arhiva Novosti