Udruženje obrtnika Opatija, Matulji, Lovran, Mošćenička Draga

Nalazite se na: Početna » O udruženju » Tajnik
Ponedjeljak, 20 Veljača 2012 08:33

Tajnik

Tajnik Udruženja odgovoran je za provedbu politike tijela Udruženja, izvršavanje njihovih odluka, zaključaka i drugih akata.

Tajnik Udruženja organizira rad tijela Udruženja, rukovodi radom Ureda Udruženja prema svojim ovlastima, te obavlja druge poslove za koje ga ovlaste tijela Udruženja.

 

Tajnik Udruženja: Dušan Mušćo

muscoRođen 1953. godine u Loparu na otoku Rabu, gdje je i započeo svoj radni vijek u trgovačkom poduzeću „Merkur“. Završio Višu ekonomsku školu u Puli kao redovan student 1976. godine.

U dosadašnjoj  radnoj karijeri radio kao trgovački poslovođa i  samostalni komercijalist u trgovačkom poduzeću „Merkur“ Rab a u periodu od 1980 – 1990. godine obnašao dužnost direktora OOUR-a „Marketi“ u radnoj organizaciji  „Trgovina“ u Opatiji. Koncem 1991. godine otvorio  svoj vlastiti trgovački  obrt  „Delikatesse M“ u Matuljima kojeg uspješno vodi sve do konca 2002. godine.

Kao obrtnik trgovačke struke sa iskustvom, uključuje se u rad Udruženja obrtnika Opatija i Obrtničke komore PGŽ , obnašajući funkciju predsjednika Sekcije trgovaca pri Udruženju obrtnika Opatija  a na nivou Obrtničke komore  PGŽ  funkciju predsjednika CEH-a trgovaca. Bio je član Upravnog odbora i Udruženja obrtnika Opatija i Obrtničke komore PGŽ i vrlo aktivno sudjelovao u radu tih tijela.

Za posebne uspjehe u unapređenju i razvoju obrtništva dobio je od Obrtničke komore priznanja u vidu DIPLOME, POVELJE i GODIŠNJE NAGRADE 

Dužnost tajnika Udruženja obnaša od 1. siječnja 2003. godine. 

Pronađite u istoj kategoriji: Predsjednik »

Baza obrtnika

Pretraživanje

Arhiva Novosti