Obnovljen sporazum o poslovnoj suradnji sa Veleučilištem u Rijeci 25 rujna, 2024

Danas je potpisan Dodatak sporazumu o poslovnoj suradnji između Veleučilišta u Rijeci i Udruženja obrtnika Opatija, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga. Sporazum o poslovnoj suradnji potpisan je 2020. godine, a danas je suradnja obnovljena uz još povoljnije uvjete za članove Udruženja, njihove obitelji i zaposlenike.  Sporazumom su omogućeni posebni uvjeti plaćanja, popusti na upise i mogućnost plaćanja školarine na rate.

Veleučilište je u ovom slučaju usmjereno prema praksi, stoga je logično da je dogovorena suradnja s obrtnicima koji rade u toj praksi. Omogućeno je studiranje po povoljnijim uvjetima na svim postojećim studijskim programima, a otvoreni smo i za kreiranje edukacija i tečajeva za one za kojim se kod obrtnika ukaže potreba, a uveli smo i mentoriranje profesora za svakoga studenta tijekom trajanja kompletnog studiranja izjavio je mr.sc. Marino Golub, dekan Veleučilišta u Rijeci.

Predsjednik Udruženja Mauricio Počekaj izrazio je zadovoljstvo uspostavljenom suradnjom, te naglašava da je možda upravo sada vrijeme za ulaganje u sebe, u svoje znanje jer je obrazovanje ono što nas čini konkurentnima na sve zahtjevnijem tržištu.

Svi članovi Udruženja ukoliko upisuju neki od studija ili programa koji se izvodi ili će se izvoditi na Veleučilištu u Rijeci, ostvaruju sljedeće popuste na školarine:

  1. Popust za pojedinačni upis:

            a) za jednokratne uplate popust u visini od 15 %

            b) za plaćanje do 6 obroka popust u visini od 10 %

2. Popust za školarine za upis od 5 i više studenata koji su članovi Udruženja:

            a) za jednokratne uplate popust u visini 20 %

            b) za plaćanje do 6 obroka popust u visini od 15 %

Prilikom upisa na studijski program ili program cjeloživotnog obrazovanja, član Udruženja je dužan priložiti potvrdu o članstvu u Udruzi.

Nadamo se da će naši članovi i članovi njihovih obitelji znati prepoznati i koristiti priliku koja im se nudi.

U privitku su fotografije Foto Luigi, autor David Kurti.